понеделник, 19 октомври 2015 г.

Завръщане сезон 2 епизод 103 104

Гледаме и ние Завръщане сезон 2 епизод 103 104 Лидерът на Ал Кайда, свързана с група твърди, че е решен да атакува Запада е бил убит при въздушен удар от водената от САЩ коалиция в Сирия, американски официални лица заявиха в неделя. Sanafi ал-Наср, саудитски гражданин чието истинско име е Абдул Мохсен Adballah Ибрахим ал Charekh, беше най-високопоставеният член на групата Khorasan - колекция от ветерани Ал Каида джихадисти, които са се преместили в Сирия, каза на Пентагона в изявление , Той е бил убит при въздушен удар в Северозападна Сирия в четвъртък, се казва в изявлението. Насър, който някога е бил главен финансов директор на Ал Кайда, и бе определена за специално определено Global Terrorist от Министерството на финансите на САЩ, е петият главен лидер Khorasan Group убити през последните четири месеца, се казва в изявлението.

Завръщане сезон 2 епизод 101 102

Европа е изправена пред най-голямата си криза бежанци и мигранти след Втората световна война. Хората бягат от насилието в Сирия представляват по-голямата част от тези, пристигащи по европейските брегове, но има и много други в движение от африканските държави и на други места. Най-малко 613,000 мигрантите са пресекли с лодка в Европа търси досега безопасност и препитание тази година, според Международната организация по миграция. Повече от 3100 са се удавили или изчезнали по време на опасното пътуване. Най-малко 472 000 от отчаяни пътници са кацали в Гърция, както и повече от 137 000 в Италия, заяви групата на миграцията. От там, те се опитват да стигнат до по-търсен страни членки на ЕС по отношение на мигрантите като Германия и Швеция. Германия очаква 1 милион молби за убежище през тази година и е с натрупване на повече от 260,000 случаи. Франция се съгласи да вземе десетки хиляди и Великобритания 20,000. Швейцария каза, че ако Европа може да дойде при споразумение, то ще вземе 1500 бежанци. Повечето от Източна Европа се противопостави на извършването на редица.

Завръщане сезон 2 епизод 99 100

Обвинен на непохватни отговор на хилядите мигранти и бежанци, преминаващи през границите си през последните месеци, Унгария затвори границата си с Хърватия в полунощ в петък, казвайки единственият правен влизането в страната сега ще бъде ограничено до официалните гранични пунктове. "Правната опция, правната възможност да дойде в Унгария и следователно към Европейския съюз през границите на Шенген е отворен, но зелените граници, естествените граници на страната, са запечатани," каза говорителят на Золтан Ковач при обявяването на закриването. Миналия месец унгарските полицаи използваха сълзотворен газ и вода оръдия, за да върне хората на границата със Сърбия. Унгария се втурнаха да се издигне като бръснач тел бариера, за да мигранти навън и заплаши никого преминаване на оградата с присъда в затвора. Преместване на Унгария идва като Европа се бори за мода съгласуван отговор на историческа вълна от хора, бягащи конфликти и унищожение в Близкия Изток и Северна Африка - основно от Сирия, където гражданската война бушува в продължение на повече от четири години, отнел живота на повече от 200,000 души и оставили градове в руини.

Завръщане сезон 2 епизод 97 98

Гледаме и ние Завръщане сезон 2 епизод 97 98 Министерството на вътрешните работи на Словения по-рано каза, че Хърватия е направил "непропорционални изисквания", които я получават най-малко 5000 имигранти на ден - два пъти си самоналожената граница на 2500. Словения, която граничи с Хърватска, Унгария, Австрия и Италия, има население от малко над 2 милиона души. Словенският министър на вътрешните работи Györkös Znidar беше поискал Хърватия да спазват ограниченията за броя на имигрантите в страната могат да получат всеки ден, министерството заяви в неделя. "Впоследствие Получихме официално съобщение от хърватските власти, че те са планирали да изпрати до 1800 имигранти в Словения от сутринта. "Полицаите са отхвърлили това съобщение", се казва в изявление на министерството. "Ние вярваме, че можем да постигнем успех в разрешаването на настоящата криза, само ако ние се справи с него заедно и си сътрудничат тясно. Такова едностранно подход от страна на Република Хърватия няма да допринесе за разрешаване на проблема."

Завръщане сезон 2 епизод 94 95 96

Хиляди мигранти и бежанци са блокирани в Сърбия, тъй като държавите-далеч на запад в Европа стягат ограничения на техните граници. Около 10 000 бежанци са в Сърбия, където те са изправени пред недостиг на помощ и подслон, агенцията за бежанците на ООН, ВКБООН, пред Си Ен Ен. Говорител Уилям Спиндлър каза ограничения върху притока на мигранти също произведени задръствания по гранично Сърбия с западната си съседка Хърватия и с ближния Хърватия Словения. Бабар Baloch, говорител на ВКБООН в Братислава, Словакия, описа ситуацията като отчаяна, казвайки, че възможностите за прием в Сърбия и Хърватия не са били достатъчни, за да се проведе на броя на хората. Най-лошото горещата точка между двете страни беше Bapska на хърватския страна на границата и Сид на сръбската страна, каза говорителят. Въпреки това, Министерството на вътрешните работи на Хърватия, каза най-малко 196 имигранти са влезли в страната от Сърбия досега понеделник.

Черни планини 25 26 27 28

Състоянието на шотландски сестра бори рецидив на смъртоносния вирус Ебола е подобрило, казва лондонска болница. Полин Cafferkey, 39, е в "сериозно, но стабилно" състояние, в Royal Free Hospital Лондон, Националната здравна служба (NHS) се казва в изявление. Ние сме в състояние да съобщи, че състоянието Полин Cafferkey се е подобрило до сериозно, но стабилно. http://t.co/pRkFOo8Rgt - Royal Free Лондон (RoyalFreeNHS) 19 Октомври 2015 Cafferkey бил приет в болница в Глазгоу, Шотландия, преди почти две седмици заради "необичайно късно усложнение" за нея Ебола инфекция, според Националната здравна служба. Тя е била прехвърлена на високо ниво на изолация единица в лондонска болница като състоянието й се влошава и от миналата сряда, здравните власти съобщиха, че е в критично състояние. Рецидив Cafferkey дойде около девет месеца след като тя за първи път е освободен от Free Кралската болница, след като е очевидно бити вируса. Сестрата на общественото здраве подизпълнители Ебола, който е убил повече от 11,000 души в международен план, докато работи като част от 30-човек, екип на развиваната от правителството на Обединеното кралство, за да работят за ограничаване на епидемията в Сиера Леоне. Тя е с диагноза Ебола малко след завръщането си в Обединеното кралство.

Черни планини 21 22 23 24

Гледаме новите неща от Черни планини 21 22 23 24 Наказанието ще бъде глоба, а в най-тежките случаи затвора, добави Grimnes. Polar Park няма да повдигне обвинения срещу ловеца, защото това е инцидент, Стратман каза, но в зоопарка се питам, че ловците плащат разходите си. "Ние трябва да си купя две нови лос, разходите на ветеринар, аутопсията, транспортиране и унищожаване", каза той. A лос струва около 30 000 Krone ($ 3500), за да си купите, добави той. Както и лосове, елени и норки, паркът е дом на едри хищници в Норвегия като мечки, вълци, рисове, върколаци и лисици. Стратман казва, че той отново се надява на шанс за нещо като това да се случи е равна на нула, но служителите ще проведе срещи преди следващия сезон, за да маркирате територията на парка.

Моята карма 348 349 350 епизод

Гледаме Моята карма 348 349 350 епизод Стратман разбрах, когато лидерът на ловната група стигна до парка, за да разкаже какво се е случило на персонала. "Бях изненадан. Имах отворена устата ми за известно време", каза Стратман. "Това никога не се е случвало преди - и аз не мисля, че това ще се случи все пак Той е единствен по рода си.". Ловът е популярна в Норвегия, но строго регламентирано. Според Агенцията по Norwegian Околна среда, ловците трябва да са над 16 и специалист в работа с огнестрелно оръжие, и норвежки граждани трябва да вземат на теста за годност, преди лов за първи път. Полицията няма да пусне името на ловеца, но заяви, че е местен човек, и потвърди, че той е бил разпитан. Старши Катрин Grimnes каза, че мъжът може да бъде преследвано по статия в Закона Норвегия Wildlife който регламентира хуманно ловуване. "Но ние все още не знаем", каза тя. "Ловецът е интервюиран, докато говорим."

Моята карма 345 346 347 епизод

Гледаме и ние новите доста добри и големи епизоди на филма Моята карма 345 346 347 епизод Ловец в Норвегия застреляни двама лос преди да осъзнае минути по-късно, че той е бил изстрел през оградата на зоопарка. Животните са били в Polar Park Arctic Wildlife център в северната част на Норвегия, на около два часа път с кола южно от град Тромсьо, над Арктическия кръг. Ловецът е с групов лов лос със специално обучени кучета в границите на парка. Едно от кучетата отиде под оградата в парка след аромата на един от огромните животни и ловецът отправи удар. Куршумът минал през едно животно, го убива, и която е подадена в стомаха на втория, който по-късно е трябвало да бъдат евтаназирани. "Ние не може да обясни какво се е случило, но най-вероятно ловецът трябва да е бил толкова нетърпелив, че той не мисли", каза изпълнителният директор на Polar Park Heinz Стратман. Инцидентът е станал на 7 октомври.

Моята карма 342 343 344 епизод

Според Everytown за Gun безопасност - който брои 28 държави с закони за достъп на деца - пистолет ". Самият небрежно съхранение" 14 държави не налагат наказателни санкции за На другия край на спектъра, закони в три щата - Калифорния, Минесота и Масачузетс - и окръг Колумбия държат собствениците на оръжие отговорен, дори и в случаите, когато едно дете може да бъде просто вероятно да получат достъп до небрежно съхранена пистолет. В други държави, манипулиране на детето на оръжието трябва да предизвика някаква вреда, преди закони ритник, се казва в групата. "Лесен достъп до необезпечени огнестрелно оръжие е решаващ фактор в по-голямата част от смъртните случаи на деца неумишлени пистолет", групата се казва на своя уебсайт. "Тези трагедии са напълно предотвратими, но много държави все още трябва да приемат политики, които ще направят по-трудно за децата да имат достъп по непредпазливост съхраняват огнестрелни оръжия." Но усилията за разширяване на тези закони са били изпълнени със съпротива. АЯР, например, твърди, че държавните закони безразсъдно застрашаване са достатъчни за борба с това, което казва, са "всички времена ниски" цени на пистолет произшествия. Групата също така твърди, че универсалните изисквания не предлагат достатъчно свобода за собствениците на оръжие, много от които не могат да имат деца у дома, и да пречат на хората, които държат пистолети за самозащита от използването им в краен случай.

Прости ми 149 150 151 епизод

Гледаме и ние Прости ми 149 150 151 епизод Everytown за изследователи Gun безопасност каза, че те не са в състояние да се определи дали са повдигнати обвинения в 23% от случаите на законно притежавани оръжия и 6%, включващи незаконно придобити пушки. Щатските закони Според Закона Центъра за предотвратяване Gun Violence, 27 държави и окръг Колумбия има закони, които налагат различни нива на наказателна отговорност на собствениците на оръжие, които не успеят да се предотврати неоторизиран достъп до огнестрелни оръжия от деца. Въпреки Илинойс е една от тези държави, Santiago е обвинен в застрашаване на детето. Прокурорите ще трябва да докаже, че Santiago съзнателно създаден състояние, което може да причини вреда на децата си, каза CNN правна анализатор Joey Джексън. Докато прокурорите обикновено не обичат да се зарежда родители, които са загубили дете да пистолет насилие - те вече са претърпени невъобразим загуба, той каза - в този случай, Чикаго власти решиха "очевидно, че трябва да се тегли чертата." "Трябва да има някаква възпираща стойност", каза той.

Прости ми 146 147 148 епизод

Следователите твърдят, че той е бивш член на банда, които незаконно закупени пистолета за защита, след като даде показания срещу друг член на банда в съдебен процес за убийство. Колко често са заведени такси? Според Центровете за контрол и превенция на заболяванията, 69 деца под 14-годишна възраст са починали от огнестрелни оръжия случайни изхвърляния през 2013 г. От тях 30 са по-млади от 5. Контролната група про-пистолет Everytown за Gun безопасност твърди такива смъртни случаи са undercounted, казвайки своя анализ на обществено достъпни доклади на огнестрелни оръжия смъртни случаи през 2013 г. са намерени най-малко 100 такива смъртни случаи през тази година. Други случаи включват деца случайно стрелба възрастни, като смъртта на една жена, чийто 4-годишният племенник случайно я е убил с пистолет, собственост на съпруга си и бивш войник, който почина през Phoenix след неволно прострелян от неговия 4-2013 година , Стар син, според Everytown за Gun безопасност. Според анализа на групата, прокурорите предявени обвинения в най-малко 88% от инцидентите стрелба с участието на деца и незаконно закупени пушки - като например случая Илинойс. В стрелби, където законно притежавано оръжие бе, участващи в случайна смърт на дете, са повдигнати обвинения в най-малко 29% от случаите, в зависимост от групата.

Прости ми 144 145 епизод

25, е обвинен в углавно престъпление дете застрашаване след стрелбата в събота в която си 6-годишен застреля случайно си 3-годишно по време на игра на "ченгета и разбойници." Зареденият пистолета е бил увит в един чифт панталони на пижамата и скрито в горната част на хладилника, каза Чикаго полицията. Santiago беше на работа по това време, и майка на момчетата беше в магазина. Те са били наблюдавани от своя дядо Израел LaSalle, който живее на горния етаж от семейството и е изпратил момчетата на долния етаж до апартамента си, за да се получи нещо, с което да се почисти след кучето, според CNN филиал WLS-TV. "Чух един поп, нали знаеш, сякаш някой е застрелял, така че аз отворих вратата и аз се грижа и той тичаше нагоре по стълбите и той ми каза някой застреля брат си," каза LaSalle WLS. В 3-годишният е починал в болница. Michael Santiago заредена след съзнателното напускане зареден пистолет в къщата, където шест сина йо случайно прострелян три брат

Прости ми 142 143 епизод

А баща Chicago, който си купи пистолет да защити семейството си от бивши сътрудници улица бандата е изправена пред обвинения, след като един от неговите момчета случайно убит другата с оръжието. Подобни инциденти са рядкост - децата са около 19 пъти по-вероятно да умрат в пътно-транспортни произшествия и девет пъти по-вероятно да се удави, тъй като те трябва да бъдат случайно застрелян, според федералните статистика. Но шокиращата естеството на тези смъртни случаи, на крехката възраст на жертвите и на националния спора за пистолети комбинират, за да се създаде летлива смес забравяйте да разпали страстите от двете страни на контрола върху оръжията дебат. Застъпници Gun контрол твърдят, изследванията показват, децата често знаят къде са скрити оръжия и казват слаби държавни закони предлагат твърде малко спирачка за невнимателно съхранение на оръжие. Националната асоциация Rifle твърди, че задължителните закони за съхранение са ненужни. В случай Chicago, Michael Сантяго,

Малката булка 1160 1161 1162 1163

Гледаме и ние Малката булка 1160 1161 1162 1163 Когато го попитали за неотдавнашните случаи на дете изнасилване, Делхи главен министър Арвинд Kejriwal отбелязва премиерът Нарендра Моди за своя "мълчание" над насилствени сексуални нападения. Той настоя да бъде в състояние да поеме контрола на полицията Делхи, която в момента се отчита пред министър-председателя. "Аз няма да запази мълчание. Ние няма да позволим на министър-председателя, за да спи спокойно, ако жените в Делхи не получават правилното безопасност и съществуващата тенденция, изнасилвания продължава," каза пред репортери Kejriwal в неделя. Студентските организации проведоха протест пред главното управление на полицията в Делхи в същия ден, осъждаща полицията за тяхното "неефективност". През 2014 г. Индия записва 13,766 случаи на изнасилвания на непълнолетни лица - тези, по-млади от 18 години - според официални данни. От тях повече от 1000 случая бяха докладвани в Ню Делхи, на националните Престъпления запис данни показва. Roshni Majumdar Си Ен Ен, Harmeet Shah Сингх и Омар Хан допринесли за този доклад