Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2006 14:49 - Инвестор.БГ стъпи в нов сегмент с уникален за България продукт
Автор: zip Категория: Технологии   
Прочетен: 2619 Коментари: 1 Гласове:
0



Уникален за България продукт бе представен от интернет групата Инвестор.БГ АД на проведена днес пресконференция в Гранд хотел София. Новото начинание се нарича ZIP.BG и е първата по рода си инициатива в родното онлайн пространство.

Сайтът представлява изключително добре структуриран онлайн органайзер за контакти, който открива неизползвани досега възможности за комуникация. 

ZIP.BG е събирателното място в интернет, съдържащо координатите на всички хора, които са важни за вас – бизнеспартньори, приятели, познати, колеги, съученици.

Разработването на проекта отне около шест месеца, като той бе реализиран изцяло със собствени средства и с усилията на екипа на Инвестор.БГ“, заяви Любомир Леков, изпълнителен директор на компанията.

Сред основните преимущества на проекта е интегрираната в него напълно нова функционалност в българския интернет – панел, който позволява да се пише на кирилица от всяка точка на света без да е необходимо инсталирането на специален софтуер. Това обуславя изключително доброто и детайлно търсене из базата данни на сайта. 

Друго ключово предимство е възможността да стигнете до важен за вас човек, използвайки своите и неговите контакти, структурирани по удобен начин. За допълнително удобство те са визуализирани с онлайн карта, което ги прави бързо разпознаваеми, благодарение и на качените от потребителите лични снимки. 

За разлика от съществуващите в момента български интернет проекти с подобна насоченост, ZIP.BG е ориентиран изключително към потребители, които се представят с истинските си „лица“, реалната си самоличност, не търсят флирт или случаен разговор. 

Целта на проекта е да бъде полезен, да улесни общуването между хора, които вече имат установен контакт, както и да помогне на тези, които биха искали да влязат във връзка. Специфичното за ZIP.BG, в сравнение с други сайтове от тази сфера, е, че изпращането на съобщения за вътрешна комуникация между потребителите е напълно безплатно. 

Интернет за мен е най-удобният начин за комуникация, а ZIP.BG е идеалното място да намериш своите познати без да ти се налага да обясняваш, че не търсиш случайни запознанства, секс или чат“, каза певицата и писателка Ваня Щерева, която е рекламно лице на сайта. 

Тя вече е потребител с не малко поканени познати и всеки един от досегашните или нови юзъри на проекта има визуален достъп до нейния приятелски и професионален кръг.

За да влезеш в ZIP.BG обаче, ти е нужна покана, изпратена от вече регистриран потребител на сайта. Щом веднъж получиш такава, се сдобиваш с правото ти да си този, който има възможност да кани нови потребители. 

Регистрираните вече потребители, а и всички нови юзъри, ще имат възможност да участват в обявената от Ваня Щерева инициатива за откриването на човека „Х“ - неин познат, с когото тя от доста време не поддържа връзка и когото се надява да открие чрез ZIP.BG най-много до месец.





Тагове:   България,   нов,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Facebook за България
19.05.2007 11:31
Раздвам се, че с появи такъв сайт, макар че доста хляб има да яде преди да настигне американския facebook и немското му подобие studivz. Идеята обаче е добра и я подкрепям.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zip
Категория: Технологии
Прочетен: 56866
Постинги: 4
Коментари: 90
Гласове: 31
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031